Articles, Blog

BoBoiBoy Movie 2 | OFFICIAL TRAILER – In Cinemas August 8!


Tok Aba! BoBoiBoy! I’ve missed you so much… How is the mission at hand? Everything is good, Admiral. Elemental Power! BoBoiBoy Triple Split! Slo-Mo Speed! Excellent! It seems that all your missions have been successfully executed! BoBoiBoy! What’s up, Ochobot? We have an emergency message from the Commander! Listen carefully. Retak’ka is back! So you’re Retak’ka? Master of the Seven Elements! Where is his current location? At sector G-159A Nusa Gima! He went to those planets to strengthen his Elemental Powers! Come here- -my Elemental Power! There is no time to waste. Retak’ka must be stopped! Elemental Power! What happened? What happened, what happened, what happened?! We must help them! Get ready to teleport! Shields at one hundred percent! All weapons ready! Teleportation Power! Here, here. Quick, go inside! This is all your fault, Gopal! Where do you think you’re going, huh?! Crush them all! BoBoiBoy Penta Split! You are not worthy of this power. I’ll make you regret ever coming here! Attack! Mighty Punch! Binding Vines! Ice Arrows! Pizza Transformation! Earth Golem! Oh no! What?! What is it Captain Papa?! There, look over there! Papa, Papa, I’m so sleepy… Oh dear! How on Earth did she get here? My darling of Justice will be furious!

100 Comments

  1. Alkausar 108 Author

    animasinya setara dengan animasi Hollywood. Memanglah Malaysia ini sudah lebih maju dalam segi animasi. salam dari indonesia, dah gak sabar segera ke bioskop

    Reply
  2. syifa salsabila gacha Author

    Alah kenapa tak tayang yutube je tak bisa lah tengok di bioskop di kota sini mana ade bioskop yg ade tv je 😂😂 salam saya dari indonesia saya cuba cuba je pakai bahasa melayu di filem ni biar awak ngerti 😊😊

    Reply
  3. King of Bladerzzz Author

    Pencuri Crystal=semua ni sebab dia tu
    Rektaka= kau sebut tentang ku
    P.Crystal= haaaaaa. Siapa kau
    Rektaka=rektaka… Kau pula siapa???
    P.Crystal=……….
    Rektaka= ku tanya kau siapa… Bushhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhghh
    P.Crystal= kami hanya pe pencuri Crystal..
    Rektaka=masih ada lagi kuasa ni.. Hahahajja
    P.Crystal= ha??? Kau rektaka sang penguasa elimentel lagenda
    … Tapi bukan kah kuasa elimentel tu digunakan oleh budak tapops boboiboy tu
    Rektaka=hah? Boboiboy?tapops?siapa mereka?!!!!!!!!!
    Ok nanti korang sambung d ruang comment

    Reply
  4. Awaken the Beast Inside Author

    Dari SMP aku seneng liat series Boboiboy, sampe kuliah sekarang baru tau kalo ada yg sekuel movie 2 nya, auto nonton nih
    Salam dari Indonesia👋👋👋

    Reply
  5. golden blue Author

    If you're a new boboiboy fan, you can watch it in order below,

    Boboiboy Season 1 > Season 2 > Season 3 > Boboiboy The Movie > Boboiboy Galaxy Season 1 > Boboiboy The Movie 2

    Reply
  6. ayudessaify Author

    Tk rugi tgk.. Mula mula slow sket tp pertengahan terbaik…iklan kat pawagam tu annoying tol.. 20 minit iklan smpi anak naik bosan.. Blk Blk ty mana boboiboy ni..

    Reply
  7. Makmal Komputer Author

    Nanti kalau buat boboiboy the movie 3,buat lah boboiboy kuasa tahap ke tiga

    1.Gempa=Kristal
    2.Taufan=Ribut
    3.Halilintar=?(take pasti)
    4.Blaze=Lava
    5.Ice=Glacier
    6.Thorn=Alam semula jadi atau alam
    7.Solar=Atmosfera
    Atau buat semua bergabung

    BOBOIBOY INFINITI

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *